Julia Lindblom.

Min jul i USA

Publicerad 2011-12-29 07:52:17 i Utbytesstudent USA 11/12,

Jag har haft en underbar jul, såklart saknade jag min familj lite extra, men det var verkligen en minnesvärd jul!
Vi gjorde inge big deal av Christmas Eve, faktum är att jag, Court och Tiff spenderade största delen av kvällen på Walmart, vi väntade på att några bilder vi framkallade skulle bli klara. 
Men på morgonen väckte dem mig vid sju (vi lärade gå upp tidigt för Tiff skulle till kyrkan), vi gick ner till "familjerummet". Där hade Brenda och John gjort det mysigt, satt på julmusik, tänt en brasa osv. 
Under granen var alla paket som legat där i någon vecka, vi delade ut paketen (Brenda hade numrerat alla paket så att vi inte skulle veta vilka paket vi skulle få). Sen åt vi kanelbullar till frukost. 
På eftermiddagen kom hela tjocka släkten hit, vi åt så mycket mat så jag trodde jag skulle spricka (mina svenska köttbullar gjorde för övrigt succé!). 
Mot kvällningen var det dags för presentutdelning nr.2. Det var lite annorlunda mot för vad jag är van vid, hemma delar vi bara ut alla paket och så öppnar man dem som man behagar. Här delade vi ut ett i taget och så skulle alla kolla på medans man öppnade sitt paket. 
Sen åt vi efterrätt och spelade "just dance 3", som för övrigt är jätte kul!
'
Jag fick superfina presenter, både från min svenska familj och från min värdfamilj. Om ni frågar mig fick jag alldeles för mycket av värdfamiljen, med tanke på att jag sa att dom inte behövde köpa någonting alls åt mig. Fast jag uppskattade det, väldigt mycket!
'
Bjuder på lite bilder (vissa suddigare än andra)!
Mina paket. Jag fick fler paket av släkten sen. Min favorit present fick jag utav Charlotte. Det är ett trähjärta som det står "somebody in Kansas loves you" på framsidan, och på baksidan står det "Love always, Cox's, Dillow's, Cooper's". Det värmer så i hjärtat på en!
Värdmamma spelade kort (jag borde lära mig hur man anväder blixt, sorry guys!)
Värdkusin (säger man ens så?) och värdsyster spelar Just Dance!
Och om man kan säga värdkusin så kan man väl säga värdmoster, här har vi Charlotte
Gooodiiiis (+ det misslyckade pepparkakshuset)
Jenell, även hon värdkusin
Presentutdelning
Courtney hade på sig en tomeluva som sjöng och dansade, ganska underhållande!
Börjar från översta raden till vänster. Ashley (värdkusin), Jason (Natalies kid), Dane (värdkusin), JAAAG, Jason (värdkusin), Nick (gift med Ashley), Tiff (värdsyster), Jenell (värdkusin), Natalie (gift med Jason) och Courtney (värdsyster).
'
Det var min jul, hade det jättebra och umgicks med värd...släkten (?). 
Dom är helt fantastiskt underbara och har verkligen släppt in mig i sin familj♥

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela