Julia Lindblom.

and the christmas break finally arrived!

Publicerad 2011-12-16 01:40:46 i Utbytesstudent USA 11/12,

Idag fick vi jullov, chiiiiilll!
Hade en lugn dag i skolan, vi spelade spel under varje lektion... jag rockade loss på pictionary!
Vi hade en assembly innan vi blev dismissed 5 minuter tidigare (detta är ett mirakel, vanligtvis får man sitta och vänta på att klockan ska ringa). Det var nån jul/säkerhets assembly kombinerat... rektorn snackade och när han var färdig vankade han runt på scen å ba: hmmm, whaaat are we going to do noooow? En kille i publiken ställer sig då upp och börjar sjunga... första reaktionen.. WTF?! Sen stället sig fler och fler upp och börjar sjunga, det var skolkören som hade ett uppträdande. Det var faktiskt riktigt coolt, ett riktigt high school moment!
'
Dessutom såg jag att jag slutade med 94% i matte... här får man liksom procent på uppgifterna man gör i skolan. Så om man tex gör ett häfte som ät värt 100 poäng med 10 uppgifter och man missar 2 får man 80%. Så lägger dom ihop alltihopa och man får sitt betyg baserat på det (70%=C 80%=B 90%=A) och jag fick ett freakin AAAAA. Med 94%, jag är så sjukt stolt. I början av året slet jag mer eller mindre av mitt hår för att jag inte hade en aning om vad jag gjorde... men till slut så!! (har algebra 2)
'
Tomorrow I'm planning on sleeping in, är så sjuuukt trött... det tär på en att gå upp tidigt på morgonen (höhö)!
Hoppas ni njuter av er sista vecka i skolan där hemma i Sverige nu, bara för att ni får jullov en vecka efter oss... hahahaha!

Kommentarer

Postat av: Ebba

Publicerad 2011-12-16 18:10:19

GRATTIS SOM SAGT, DU ÄR BÄST. du vet det va? För jag vet det, din familj vet det, båda dina familjer vet det! <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela