Julia Lindblom.

kvällstankar

Publicerad 2011-12-21 05:38:17 i Utbytesstudent USA 11/12,

Ibland undrar jag vad det är för slags människor som sitter och läser min blogg, jag menar... det är ju inte överväldigt många, men om man skulle föreställa sig att alla stod på en rad framför en så är det ändå en hel del. Jag skulle inte ens nästan känna mig bekväm med att ställa mig och predika om saker och ting framför er IRL.
.
Jag tänker inte skriva ett sånt där inlägg där jag säger "lämna en kommentar med ålder, kön och födelseort" ... men jag är ändå lite nyfiken. Vem tror du att du är egentligen, du som läser om min vardag, ser bilder på mig och min värdfamilj samt tar del av mina tankar om saker och ting?
Tycker du att ditt liv suger så pass mycket att du sitter och läser om andras (ja, jag gör det själv, inget fel med det) eller är du bara genuint intresserad av att veta hur det går för mig här borta... och kanske rent av saknar mig?
.
Om du råkar vara en familjemedlem, vän... eller bara någon som jag bryr mig om så kan jag bara berätta för dig... att jag saknar dig! Väldigt, väldigt mycket.
Att vara här får en att uppskatta vardagen hemma så mycket mer, man får bättre persektiv på saker som man alltid tagit för givet, men som egentligen inte är så självklart.
.
När jag kommer hem igen, så tänker jag krama lite extra på er, uttrycka hur mycket ni betyder för mig lite mer, ta vara på de där små sakerna och älska Sverige!
Amerikanerna är väldigt stola över sitt land, när jag förklarade att man nästan blir sedd som rasist om man uttrycker hur stolt man är över Sverige som svensk förstod dom inte vad jag pratade om. När jag var i Sverige kände jag inte någott behov av att visa hur mycket jag älskar Sverige. Men helt ärligt, Sverige är helt underbart... JAG ÄLSKAR SVERIGE!
.
Som sagt, detta är väldigt lätt att skriva om här på bloggen, när jag är på säkert avstånd, göm bakom datorskärmen. Jag står för mina åsikter, det är bara lite lättare att uttrycka sig här:)

Kommentarer

Postat av: Elin

Publicerad 2011-12-21 15:36:48

Antar att jag blir först med att avslöja mig. Jag är Elin, och är på utbytesår i Montana. Det förklarar väl en del av varför jag läser din blogg!

Postat av: anita

Publicerad 2011-12-21 17:56:52

Vi saknar dej med jätte, jätte mycket!

Kram från Anita, Magnus och Viktor

Postat av: dundercarlsson

Publicerad 2011-12-21 18:54:04

namn:sara

ålder: 17

kön: kvinna

födelseort: hudiksvall

jag tror och hoppas att du ser mig som en nära vän:))

hihi ;)

Postat av: Angelica

Publicerad 2011-12-23 01:01:18

Angelica, din gamla klasskompis från Mongosäri läser din blogg varje dag :) Och det gör jag för att... Ja, dels för att det är du och sen för att du är i USA i ett helt år som utbytesstudent! Hur kan man inte vilja läsa om sånt!? :D

Postat av: Elin

Publicerad 2011-12-23 10:48:08

du är grym bästa kusin!

så himla roligt att läsa om dig, verkligen fått skrivarkonsten du.

Godjul och GottnyttÅr :)

Postat av: Elvira

Publicerad 2012-01-01 22:50:23

För att vi gick på samma skola ett tag och för att det är väldigt intressant att läsa om hur du har det i USA :)

Postat av: Aron

Publicerad 2012-06-20 03:45:27

haha, jag ska åka till USA som utbytesstudent om ungefär ett år och jag tyckte att av alla usa-bloggar jag än har kollat igenom är denna den mest intressanta ;) annars känner vi inte varandra alls :P (btw, vet att denna reply är rätt långt efter tiden ;) )

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela