Julia Lindblom.

Lycka!

Publicerad 2011-05-28 15:16:56 i Utbytesstudent USA 11/12,

Som ni säkert märkt har jag inte kunnat tagga 110% till USA de senaste veckorna, mycket på grund av att jag haft sådan ångest att lämna alla fina här hemma. Nu är ångesten som bortblåst, jag är taggad som aldrig förr! Och mycket på grund av informationsmötet jag var på i torsdags. De förra utbytesstudenterna som var där var så otroligt härliga och det bjöds på en hel del skratt. De berättade om hur det var under deras år och jag kan inte bärga mig, för nu är det min tur att åka!!!
'
Skriver fram och tillbaka med min värdfamilj och jag känner hur otroligt bra det här kommer bli! Dom är så himla trevliga och snälla coh berättar hur mycket dom ser fram emot att träffa mig, så just nu går jag runt med en konstant lyckorus i kroppen. Jag känner att allt kommer gå så himla bra, det är bara 2,5 månad kvar tills jag åker och jag vill bara hoppa runt och skrika av lycka hela tiden. Är så otroligt tacksam att jag fått den här chansen och jag ska ta vara på den på bästa vis.
'
Nu kallar NO-häftet innan jag ska hoppa in i duschen och göra mig i ordning för vad denna Lördag har att bjuda på. Hoppas ni har det lika bra som jag!

måndag... igen

Publicerad 2011-05-23 17:59:35 i Utbytesstudent USA 11/12,

Jag blir själv förvånad när jag skriver rubriken... hur kan det vara måndag IGEN? Var det inte det nyss? Är det inte torsdag... eller nått. Tiden går så fruktansvärt snabbt och jag bara skjuter upp saker. Allt från känslor till skolarbeten, vill inte ta tag i någonting just nu, vill bara vara utan att oroa mig för någonting, så jag gör det jag är bäst på: skjuter upp det.
Men det funkar inte så länge till, det är inte alls många skoldagar kvar och snart är det dags att säga hejdå, känns sådär lagom muntert.
Men å andra sidan är det dags för USA snart.... helt sinnes.
En fin bild som jag lånade från Amris blogg :)

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela