Julia Lindblom.

Musik som spelar på radion

Publicerad 2011-11-29 14:08:21 i Utbytesstudent USA 11/12,

Tre låtar som spelas hela tiden på radion här... i och för sig vet jag ju inte vad som spelar hemma.
Jag gillar första låten. Riktigt, riktigt mycket.
Nu ska jag gå ner och äta lite frukost innan det bär av till skolan!

Jag är hyper, märks det?

Publicerad 2011-11-29 00:06:33 i Utbytesstudent USA 11/12,

Sitter och pluggar engelska. I morgon har vi nått jätte stort engelska test. Det är inte bara i morgon faktiskt... det är i morgon + onsdag + torsdag. YEEES, KUUUUUUL, JAG ÄÄÄÄLSKARRRR SKOLAN!
.
Vad är skillnaden på static och dynamic character? Vad är satire, bias och paradox? Varför ska jag kunna 35 roots, suffixes och prefixes? JO, för att jag ska kick some butt, i morgon på engelskaprovet... och när jag kommer hem. HÖHÖHÖHÖ!!
.
Håller humöret uppe och pluggar på. Fast jag måste ut å ta lite kort till min journalism klass också.. fett med skoj. Sen tänkte jag ta en springtur på springbandet innan det är läggdags också... måste springa bort chipsen jag åt efter skolan idag. Men int e jag bitter int, jag gillar chips!
Gammal bild på mig i mitt rum hemma i Sverige... med en otroligt fin bakgrund såg jag nu. HAHAHA. dör.

Sön. 27 nov

Publicerad 2011-11-28 00:46:45 i Utbytesstudent USA 11/12,

Black friday var aaamazing. Det var fullt med människor på Walmart, jag Courtney och Brenda stationerade ut oss så vi kunde få vad de ville ha snabbt och smidigt. Jag stog vid badmattorna med ett gång sköna hönor! OMG, det var en tant där som var så rolig så jag inte visste vart jag skulle ta vägen, skrattade så jag dog.
När klockan var 10 och dom sa i högtalarna att man kunde börja shoppa (man fick nämligen inte röra varorna fören 10, föregågna år fick man inte ens vara inne i affären, men folk blev som tokiga och folk blev ihjältrampade... så man fick stå vid varorna i år) så blev det helt gaaaaaalet. Folk verkligen SLÄNGDE sig över varorna. Jag hörde att det var en kille som försökte ta nånting från en tant... tanten svingar då sin 10 kilos frysna Kalkon i huvudet på killen. Amerikaner alltså...
Det var hur som helst riktigt kul!
.
Idag är det första advent, insåg inte det fören jag loggade in på facebook. Det blev lite jobbigt ett tag, men efter att ha lyssnat på lite julmusik, gjort mig en egen adventljusstake och pratat med mamma och Peter kändes det genast mycket bättre.
I morgon börjar skolan igen, har vart ett skönt litet lov... och det är trots allt bara 3 veckor kvar till jullov. Tiden går så läskigt fort... jag skriver fortfarande oktober på mina papper i skolan. HEH.
The Highway för nån vecka sen, numera är det inga löv kvar på träden...

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela