Julia Lindblom.

En vanlig dag i Amerikat

Publicerad 2012-04-12 02:45:08 i Utbytesstudent USA 11/12,

Tyskland, Nya Zeeland, Norge, Sverige, Tyskland och Österrike i Grand Central Station 
(bilden har jag lånat av Karina (Norge))
'
Idag har det varit en dag precis som alla andra här borta på andra sidan vattenpölen. Det är så sjukt hur van man har blivit med den amerikanska vardagen. Men jag gillar't och innan man vet av det så är det över. Ett år kan gå himla fort ibland. 
Hur som helst, idag hade jag i vanlig ordning träning efter skolan. När jag kom hem pratade jag med my svenne friend ElinPelin på skype. Det är så skönt att ha henne här med mig, hon förstår alltid varför jag klagar och dömmer mig inte, eftersom hon är i precis samma situation uppe i Ohio. Vet inte hur jag skulle klarat av det här håret utan henne. Min lilla melon!
Sen åkte jag med la host familia till Benchwarmers och åt middag... och nu sitter jag här. Nyduschad. Av någon anledning är jag alltid nydsuchad när jag bloggar. Hmm? I varje fall så ska jag göra min matte läxa, sen tänker jag slå mig ner framför tven och lägga lite is på mina stackars knän som gör ont efter track. 
'
Det var allt, over and out!

Kommentarer

Postat av: elin

Publicerad 2012-04-12 05:47:31

Känner exakt samma min rödhåriga svenne! Skulle vara så sjukt jobbigt att inte kunna slänga iväg ett sms under skolan och klaga på småsaker. PUSSSS

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela