Julia Lindblom.

Back to reality after a week in heaven

Publicerad 2012-04-01 03:19:39 i Utbytesstudent USA 11/12,

Hej hallå! Just nu sitter jag och försöker pilla av mina lösnaglar som fallit av till hälften. Lyckades precis dra av halva lillfinger naglen. Gör så ont att jag vill lägga mig i fosterställning under bordet och gråta. 
Hur som helst... tror inte att det är vad ni vill läsa om på mina utbytesblogg. Igår var jag på mitt första track meet, som höll på från klockan ett till strax innan nio. Jag sprang ingenting, men jag var glad och hejade på i alla fall. Ska kanske försöka mig på ett 200 meters lopp, men har inte riktigt bestämt mig än. Hur som helst kommer det nog bli bra, hoppas jag.
Jag har faktiskt börja tycka om track lite bätter nu när det blivit lite lättare, har trots allt tränat fem gånger per vecka i några veckor nu. Men bättre ska jag bli, och lättare ska det gå.
Idag har det vart en varm dag i Kansas, uppemot 30 grader. Jag har varit ute största delen av dagen, men har även hunnit med att gå på ett överraskningskalas för någon släkting till Brenda OCH pratat med min bästaste vän som är utbytis i Nya Zeeland. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag kolla på NCIS maratonet som går på usa (ja, dom har en tv kanal som heter "usa" i USA).
Ironiskt nog har jag på mig min NCIS t-shirt som jag köpte i Washington DC (ja, ni kan kalla mig töntig, MEN när man befinner sig i Washingto DC (THE hometown of NCIS) och ser en NCIS tisha kan man bara INTE köpa den...)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela