Julia Lindblom.

Idag var en himla bra dag

Publicerad 2012-04-10 03:15:32 i Utbytesstudent USA 11/12,

Nu sitter jag här, nydsuchad och solbränd i ansiktet efter en himla bra dag.
Idag hade vi ecology day i skolan, vilket innebär: inga riktiga lektioner, WOHO, det gillar vi!
Vi började dagen med en assembly där dom gav lite priser till  folk som gjort bra ifrån sig i basket och art och sånt. Efter det skeppades vi av i skolbussar till olika delar av Chanute där vi i grupper gick runt och plockade upp skräp. Eller ja, i min grupp det var våran lärare som plockade upp det mesta faktiskt. Vi gick mest. Vi gick... och vi gick... och vi gick. Ända fram tills lunch gick vi, då åkte vi tillbaka till skolan där dom hade cook out. Hambrugare, cookies och annat smarrigt. 
Sen samlades vi i the big gym där dom lottade ut massvis med grejer, jag vann ett presentkort till Nu Grill (en restaurang här i stan). Sen hade dom en auktion där dom "sålde" elever och lärare (alla som var med och såldes hade klätt ut sig, det var tex tre killar som klätt ut sig till "sexiga" cowboys. Japp, är man i Kansas så är man). Dom som köpte dem får göra precis vad dom vill med dem, så jag kan tänka mig att vi kommer få se en hel del pinsamma grejer under den kommande veckan. 
Sen spelade det lite basket och folk satt mest och pratade. 
'
Efter skolan gick jag över till the stadium med alla andra track människor. Vi hade home meet, så jag tänkte hjälpa till att sälja i kiosken eller nått. Meeeen så blev det inte, eftersom coach tydligen hade satt upp mig för att springa 400 meter. Fick lite halv ångest, att skämma ut mig offentligt är inte direkt min favorit grej att göra. Men vad sjutton tänkte jag och så sprang jag ändå. Till min (och alla andras) stora förvåning kom jag inte sist. Är faktiskt ganska nöjd med min tredjeplats, då jag inte var långt efter tvåan alls. 
Precis efter att jag sprungit avslutade dom tävlingen, då det började regna och blixtra. Det hände tydligen ganska ofta här, så kan det gå. 
'
I morgon är det en riktigt skoldag som gäller, sen på fredag är det ytterligare ett meet, dock ska jag inte springa då. Men det blir fint iallafall. 
Hoppas ni har ett bra påsklov där hemma, stora kramen!♥

Kommentarer

Postat av: Karina Jean

Publicerad 2012-04-10 04:02:10

Høres ut som en fantastisk fin dag, Julia! Og du har rett; Er man i Kansas, så kler man seg ut som en sexy cowboy. Haha. Håper du forstår kommentaren min, også håper jeg du har en vidunderlig tid frem mot sommeren!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela