Julia Lindblom.

vår starka sångfågel♥

Publicerad 2012-04-14 00:30:19 i Utbytesstudent USA 11/12,

I morse hade jag en konstig känsla i magen. Jag kände för att sätta mig och gråta, utan någon som helst uppenbar anledning. Jag kunde inte komma på vad det var om, jag längtade inte hem, det hade inte hänt något föregående dag, jag borde vara på bra humör. Men ändå, den konstiga känslan i magen försvann inte. Det var inte fören jag satt i bilen på väg till skolan som det klickade till i huvudet.
'
Det var sommar, jag och Elin skulle åka till aldos och fika. Men på vägen dit ringde en vän, så vi svänge förbi hennes hus. Vi cyklade på den långa motorvägen utanför henne, träden var gröna. Av någon konstig anledning är det någonting jag kommer ihåg, träden var gröna, allt var grönt. Våran väns blonda hår fladdrade i vinden, så där som det gör i reklamfilmer för schamp och balsam. Hennes hår var inte sådär långt som det var på slutet, utan det nådde henne lite längre än till axlarna. En annan sak som jag specielt kommer ihåg är hennes skratt, vi skrattede och hade det sådär underbart som man bara kan ha en sommardag. Allt var underbart. 
'
Detta var vad som gjorde mig ledsen i morse. Varför? Jo, för att det bara var en dröm. Hennes leende är någonting som numera bara existerar i våra minnen.♥

Kommentarer

Postat av: Nina

Publicerad 2012-04-17 19:09:59

Hej! Jag funderar också på att ta ett utbytesår och att åka med EF, så jag har lite frågor..

Var i USA bor du?

Gjorde du ett regionsval, och fick du de du valt i sånt fall?

Hur mycket fickpengar får du i månaden?

Är din värdfamilj sträng med sysslor, läxor, tider och killar?

Är det mycket som på film sådär med grupperingar med typ töntar och cheerleeders och så?

Hur är killarna jämfört med i Sverige haha? ;)Tycker det är jätteroligt att läsa din blogg! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela