Julia Lindblom.

This Means War, O...M...G...

Publicerad 2012-02-25 04:40:39 i Utbytesstudent USA 11/12,

Det blev ändrade planer, istället för en hemmakväll åkte vi ut och åt mexikansk mat och kollade på This Means War på bio. Jag är kär, jag dör, jag är svimmfärdig... innan jag dör tänker jag gifta mig med en hemlig agent!
Filmen hade lagom mycket fakeade cheesy actionscener och alldeles lagomt med killar med snygga magmuskler och blå ögon som man kan drunkna i. Herre jösses vad snygga dom var, båda två. Bästa slutet dessutom, helt klockrent! Om ni kan, vill och har tid... se denna film. Satt och bet på sugröret eller log från öra till öra i två timmar. 

KANSAS STATE

Publicerad 2012-02-25 00:39:39 i Utbytesstudent USA 11/12,

Idag har jag på mig min Kansas State hoody, så skön!
Kansas state är ju ett college och ett lag, det andra stora colleget i Kansas är Kansas University. Alla på skolan är verkligen 100% det ena eller andra, så idag fick jag både high fives, men det var även en lärare som inte pratade med mig under hela klassen (HAHAHA). Fast han skulle köpa en jayhaws nyckelring till mig... ahh!
Idag är det fredag, ska ha en chillkväll, funderar på att kolla på the notebook och har hårinpackning. Härlig fredag, puss

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela