Julia Lindblom.

Min dag

Publicerad 2012-02-10 23:11:59 i Utbytesstudent USA 11/12,

Idag har det vart en vanlig dag på Chanute High School. Hade ett prov på matten (som jag tror gick helt okej), sen har vi faktiskt inte gjort så mycket, har kollat på massa redovisingar och tagit anteckningar.
På Earth Science hände det dock en väldigt... konstig grej. Jag måste börja med att säga att Mr. Blair är väldigt speciell.
Vi brukar ha "clickers" varje vecka, och den klassen som har flest rätt får kakor på fredagen. Men den här veckan bestämde han sig för att ge oss rå fisk med crackers...? Det STANK i hela klassrummet, som bara fisk kan göra... men Mr. Blair sitter där och äter glatt medans alla elever sitter och håller för näsan, jag fattar inte riktigt. Fast man brukar väl säga att skadeglädjen är den ända sanna glädjen(?).
'
Sen har det även börjat en tysk utbytis på skolan också, hon flyttade hit från Fort Scott. Hon trivdes inte i sin gamla värdfamilj, dom hade tydligen lite problem, så hon flyttade in hos våran IEC istället. Det brukar vanligvis vara några stycken utbytesstudenter på skolan, men i år var det bara jag... men nu är jag inte ensam längre!
'
Chanute High School (bilden är faktiskt tagen från vart vi parkerar på morgonen och så får vi gå HEEELA vägen till dörarna, en promenad som känns som en mil på morgonen när det är nollgradigt och blåder 67 km/sek)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela