Julia Lindblom.

Torsday in da states

Publicerad 2012-02-24 03:28:59 i Utbytesstudent USA 11/12,

Just nu sitter jag och läser bloggar istället för att plugga min glosor som jag ska ha prov på i morgon. Det är sådär äckligt svåra och onödiga ord som jag aldrig kommer ha användning av. Varför behöver jag veta att colloquy betyder "conversation"? Eller att abortive betyder "interrupted while incomplete"? Heeelt onödigt om du frågar mig, så jag spenderar min tid med att kolla på fina inspereande bilder och läsa statusar på facebook istället.
'
På måndag börjar track. Är lite nervös, spänd och det är nästan så att jag har träningsvärk i förväg. Jag kommer ihåg vilken sjusatans träningsvärk jag hade när jag sprang cross country, jag kunde inte ens stå upp för att min mage var så sore! Hujedamig alltså.
'
Annars är de inte så mycket som händer här i Chanute. Dock är det riktigt varmt ute, när jag och Tiff åkte hem idag från skolan hade vi nervevade fönster och allting, vårkänslor på hög nivå (men såklart ska det bli kallt och snöigt på måndag när track börjar...)!
Snart åker jag till The East Coast, jag längtar-längtar-längtar! Sen i april ska jag åka och hälsa på Elin i Ohio också, det kommer också bli sådär läskigt kul!
'
Bild på mig och Elin när vi var på basketmatchen förra helgen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela