Julia Lindblom.

Världens bästa helg

Publicerad 2012-02-20 23:50:00 i Utbytesstudent USA 11/12,

Min helg har vart så otroligt bra! På torsdag åkte vi till Kansas City och hämtade upp Elin från flygplatsen. Elin är min vän från Sverige, men som nu är utbytesstudent i Ohio. Hon har vart här ända tills idag och vi har haft så jäkla kul! Vi har kollat på en college basketball game, en high school basketball game, gått på the VOW, ätit McDonalds, shoppat, kollat på film och pratat så långt in på nätterna att det börjat ljusna utanför fönstret. 
Så idag lämnade vi av henne på flygplatsen i Kansas City, känner mig lite ledsen nu när hon inte är här längre... man saknar sina svenska vänner så mycket att det gör ont! Dock planerar jag att komma och hälsa på henne i Ohio om inte allt för länge, så det kommer inte att dröja allt för länge innan vi ses igen. Så skönt!
Detta är några bilder från helgen, finns många fler på facebook så om ni är intresserade finns dom där!
Nu ska jag ta en varm dusch, ha lite hårinpackning och kolla på Breaking Dawn för andra gången den här helgen, puss!♥

Kommentarer

Postat av: Angelica

Publicerad 2012-02-23 10:26:00

Vad kul ni verkar ha haft! :DVar The Vow bra? Den har ju inte kommit till Sverige än men jag funderar på att se den. Trailern verkar jättebra! Är den sevärd?Och en annan sak jag undrat. man ser ju hur High schoollivet är i filmer och så. Men är det verkligen som i filmerna eller är det till och med bättre? :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela