Julia Lindblom.

6 månader och två dagar i USA

Publicerad 2012-01-30 00:32:50 i Utbytesstudent USA 11/12,

Bild från i sommras när jag, Amy och Courtney var på en rodeo i Iola
'
Idag har vart en bra dag, lite släkt kommer över och åt lunch för att fira mig i efterskott. Vi åt chicken enchiladas och till efterrätt åt vi chokladkakor och hemmagjord glass. Så gott, såååå gott. 
Fick lite presenter, bla. säsong tre och fyra av the OC, hihi, då blev jag glad!
'
Nu är det bara lite minder än tre veckor kvar tills Elin kommer hit, vi ska gå på en college basket match, se the vow på bio och bara umgås i fyra hela dagar.
Två månader kvar tills jag åker till NY och sen är det inte långt kvar tills jag åker hem, pratade med Brenda om det igår... tiden har verkligen flygit förbi och tiden som är kvar kommer nog gå minst lika fort. Är lite delad med att åka hem, kommer sakna allt och alla här, men samtidigt vill jag inget hellre än att träffa alla hemma!
'
Nu ska jag faktiskt ta en bit chokladkaka och smyga ner i källaren (jag kallar det för källaren, men egentligen är det ingen källare alls.. hehe) och starta ett avsnitt av the OC, ett fint slut på den här veckan!
'
Puss

I'm ready for the freakin' weekend

Publicerad 2012-01-28 00:46:40 i Utbytesstudent USA 11/12,

Bild från när jag pratade med min favorit kiwi i förrgår
'
Ligger på golvet i vardagsrummet och kollar på NCIS, ska snart hoppa in i duschen och packa in lite hårinpackning i håret, mitt stackars hår är så torrt och slitet :( 
Den här skolveckan har gått sååå långsamt, men nu är den äntligen över, friiidaaay! Känns hur skönt som helst! 
Hade bara ETT prov den här veckan, och jag missade bara ett tal... och det var för att jag skrev "undefined" istället för "no solution". Lite surt sådär. Fick även matteläxa över helgen som jag inte förstod allt för mycket av, föränkling av tre decimeter långa ekvationer.
'
Hoppas ni får en bra helg, puss!

My 17th birthday in US of the A

Publicerad 2012-01-25 23:41:01 i Utbytesstudent USA 11/12,

Morgonen började med ett skype-samtal med mamma och lillasyster, dem bjöd på lite skönsång och så fick jag talas vid med min förkylda lillasyster. Tidigare idag hade hon slagit huvudet i en dörr (hur man nu lyckas slå huvudet i en dörr är ett under för mig...) och det var tydligen dörren som attackerat henne och inte tvärtom, hon är för go min lilla lillasyster!
'
Hade en bra dag i skolan. På historian pratade vi pratade om deja vu's, utomkroppsliga upplevelser och kunna förutspå framtiden... min lärare säger " if mr. Wire walks in now, he's gonna wonder why the heck we're talking about this... and I need to have a good answer. SOOO, why did we start to talk about this again?" Fem minuter senare... vem kommer in i klassrummet om inte Mr. Wire? (som förövrigt är rektorn på min skolan). Lite halvt läskigt sådär. 
Sen under 7th hour blir jag kallad till the office när klockan ringer (man blir oftast nerskickat dit när man är i trubbel...), lite halvnervös blev jag ändå, jag menar... jag skötte mig ju när rektorn var i klassrummet... eller? 
Hur som helst gick jag dit, och inte var jag i trubbel inte, på disken stog en fin liten bukett och en ballong. Blev sådär superglad och rörd så jag nästan började att gråta... har jag nämnt hur underbar min värdfamilj är på sistone? Helt fantastiska är dem!
'
Ikväll ska vi äta Sloppy Joes, en utav mina favoriträtter här borta (det var ju jag som fick bestämma middag på min födelsedag)! På söndag när värdsläkten kommer över på lunch ska vi äta chicken enchiladas, även det helt fantastiskt gott!
Fcik även ett sms av värd-moster på min födelsedags som hon "signerade" från Aunt-Debbie. Det är dessa små detaljer som har gjort min dag idag!
'


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela