Julia Lindblom.

57 days left

Publicerad 2012-01-22 18:06:14 i Utbytesstudent USA 11/12,

Kommer ni ihåg att  jag berättade att jag ska åka till östkusten istället för Florida? Om inte, kan ni om det i ett inlägg här under (med titeln "I'm so happy I could die".
Jag är hur som helst jätte nöjd med beslutet att åka till Boston, New York och D.C istället för Florida. Har precis suttit och läst igenom listan med vad vi ska göra det för femtioelfte gången och det bara pirrar i magen på mig.
'
I Boston kommer vi åka på en tour genom Boston och Cambridge och gå på Boston freedom trail (som jag inte hade en aning om vad det var förrän jag visste att jag skulle dit, det är som en lång gågata med massa historiska byggnader).Vi kommer även se U.S.S Constitution, som är världens äldsta bevarade krigsskepp. Som grädden på mosen ska vi även åka upp till femtionde våningen i "the Prudential Building".
'
Sen bär det av till NEW YORK CITY. Vi ska besöka Rockfeller Center (som är ett jättestort område med massa skyskrapor mitt i manhattan), St. Patricks Cathedral och Trump Tower (en 58-våningars skyskrapa, även den placerad mitt i Manhattan). Sen är det Central Park som gäller och på kvällen åker vi upp i Empire State Building och får se hur New York ser ut under kvällstid. 
Andra dagen i New York ska vi promenera längs Wall Street, se United Stations building, passera genom China Town och Little Italy, den här dagens kommer att avslutas på Hard Rock Café.
Tredje dagen i NY åker vi till Ellis Island och kollar på frihetsgudinnan och så ska vi även hinna med ett besök på NBC studio (NBC är en jättestor tv-kanal här).
'
De två sista dagarna spenderar vi i Washington D.C, där kommer vi att gå på museum (Smithsonian Museum), se Lincoln and Vietnam veteran memorials (en plats där NCIS har spelat in ganska många scener... ksnfksnf), sen ska vi även på en tour och se the Supreme Court och Arlington National Cementery. 
Sista dagen kommer vi se The White House, the Washington Monument och Jima Memorial.
'

Prudental Building i Boston
'

Rockfeller Center, NY
'

Empire State Building, NY
'

Vietnam memorial
'

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela