Julia Lindblom.

6 månader och två dagar i USA

Publicerad 2012-01-30 00:32:50 i Utbytesstudent USA 11/12,

Bild från i sommras när jag, Amy och Courtney var på en rodeo i Iola
'
Idag har vart en bra dag, lite släkt kommer över och åt lunch för att fira mig i efterskott. Vi åt chicken enchiladas och till efterrätt åt vi chokladkakor och hemmagjord glass. Så gott, såååå gott. 
Fick lite presenter, bla. säsong tre och fyra av the OC, hihi, då blev jag glad!
'
Nu är det bara lite minder än tre veckor kvar tills Elin kommer hit, vi ska gå på en college basket match, se the vow på bio och bara umgås i fyra hela dagar.
Två månader kvar tills jag åker till NY och sen är det inte långt kvar tills jag åker hem, pratade med Brenda om det igår... tiden har verkligen flygit förbi och tiden som är kvar kommer nog gå minst lika fort. Är lite delad med att åka hem, kommer sakna allt och alla här, men samtidigt vill jag inget hellre än att träffa alla hemma!
'
Nu ska jag faktiskt ta en bit chokladkaka och smyga ner i källaren (jag kallar det för källaren, men egentligen är det ingen källare alls.. hehe) och starta ett avsnitt av the OC, ett fint slut på den här veckan!
'
Puss

Kommentarer

Postat av: Malva

Publicerad 2012-01-31 21:17:35

Hej Julia!

Jag heter malva och ska även jag vara utbytesstudent i USA fast nästa år! Är det något speciellt du tycker att jag bör tänka på eller så? Vad har varit jobbigast?

Gillar verkligen din blogg du verkar vara en härlig tjej!! Kram kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela