Julia Lindblom.

A great day

Publicerad 2012-01-07 05:19:50 i Utbytesstudent USA 11/12,

Första veckan efter jullovet är nu över (vi började redan den tredje), det har vart en vecka med många ups and downs. Men idag mår jag bra, helt sinnessjukt bra mår jag! 
Jag har spenderat fredagskvällen i the gym på Chanute High School och kollat på basket, någonting jag faktiskt inte har någonting emot, konstigt nog. Om man jämför med football är det tom kul att kolla på basket, och stämningen är så sjuuukt härlig. Äkta High School spirit, dock finns det vissa vuxna människor som tar det till en överdriven nivå. Idag tex, satt ett äldre par bakom oss, gubben pratade ungefär som att han var en radiopratade och kommenterade ALLT som hände, medan tanten satt åååaaaoooo NOOOOO, YEEES; COOOOME OOOON, åååaaaooo! Och ändrade tonläge efter hur det gick i matchen. Vi vann girls varsity men förlorade i killarnas match, men vi hejade på och höll på iallafall!
'
För övrigt är det väldigt varmt här, idag när vi gick för att vi hade fire drill så var det 66 degrees (ca 19 grader varmt i celsius), och det är janurati, men missförstå mig rätt... jag klagar inte, absolut inte! Älskar det, dock ska det tydligen bli kallt i slutet av nästa vecka... håller tummarna att det inte stämmer, jag gillar det som det är.
'
Slänger även in ett litet grattis till min lilla syster-yster som fyller hela 6 år idag! GRATTIS ALVA-SALVA-IDOMIN!
'
Hoppas ni har det bra hemma i långa landet falukorv!

Kommentarer

Postat av: Angelica

Publicerad 2012-01-09 22:19:53

Hej pårä! Jag har en liten fråga som jag hoppas att du ska kunna svara på :)Är Kansas en klassisk Cowboy-stat? Och isf pratar dom med riktig dialekt liksom "howdy ya'll! what's up" osv? Finns nog ingen skönare dialekt än den som Cowboys och Cowgirls har.Ha det bra ^^

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela