Julia Lindblom.

I'm so happy I could die!

Publicerad 2012-01-18 03:08:32 i Utbytesstudent USA 11/12,

Bild från skolavslutningen i nian
Goder kväller!
Idag har vart en bra dag. Pratade med mamma på morgonen och hade en lugn dag i skolan.
Eftert skolan såg jag att jag hade ett mail från EF som sa att jag inte kunde åka på min Florida resa, WTF tänkte jag och ringde genast upp dem. Började så klart prata på engelska, eftersom det är EF i Boston man snackar med, när tjejen frågar vart jag kommer från och jag säger Sweden börjar hon till min förvåning prata svenska, dog litegrand!
Hur som helst var det för några som hade anmält sig till min tour så den blev inställd, så iställert fick jag välja på att åka en vecka tidigare (en vecka innan mitt spring break är), åka till the east coast (New York, Boston och Washington DC) eller så skulle vi lösa det på annat sätt (få tillbaka pengarna).
Efter att ha sprungit runt och stressat sönder medan jag tänkt på vad jag ska gör bestämde jag mig för att åka till västkusten. Som en kompis sa:
"Go to the east coast, NY, Boston, and DC are only in America. You can go to the beach anywhere."
Peter sa också att det är mer sannolikt att man åker på semester till Florida än NY om(när) jag kommer tillbaka, så det fick mig att bestämma mig. EAST COAST IT IS.
'
Sen är det en till rolig grej som händer redan i mitten av februari, Elin (en vän som är utbytesstudent i Ohio) kommer och hälsar på mig över en långhelg. Det kommer bli så bra, och jag är så taggad och jag går runt och mår så hima, himla bra!
'

11:23pm
Nu börjar The Lying Game, tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela