Julia Lindblom.

Jan. 16, 2012

Publicerad 2012-01-16 23:34:55 i Utbytesstudent USA 11/12,

Hela dagen idag har jag bråkat med internet, försökt att prata med både mamma och pappa, men det har inte funkat. Men NU funkar det såklart, när det är för sen att prata med dem.
Annars har det varit en ganska vanlig dag här, har inte gjort speciellt mycket. Läst lite på en bok till historian och ska snart göra klart ett kollage samt fixa ett papper från matten. Är ju ledig idag, och det tackar jag Martin Luther King Jr. för!
Nu väntar bara en fyradagars skolvecka, som förhoppningsvis kommer bli gansla lugn. Jag orkar inte om lärarna ska hålla på och ge oss massa uppgifter som dom känner för att göra ibland, jag är inte sådär jätte entusiastisk att lägga ner sådär skit mycket tid på skolan, när ingenting jag gör räknas.
'
Det är för övrigt väldigt varmt här idag (så typiskt Kansas, i slutet av förra veckan var den snorkallt), när vi åkte till Walmart behövde man inte ens ta på sig jacka och vi åkte med nervevade fönster, inte helt fel!
'
Jo, jag gick ju på den där skoldansen också, och det var precis som förväntat. En skynke i cafeterian, en lavalampa (okej, dom hade väl dragit till med några rikiga lampor den här gången) och "DJ'n" var en gammal tjock gubbe med grått hår som spelade jätte dålig musik, folk dansade inte utan stog mer i klungor och pratade. Men det var helt okej om man jämför med den förra dansen.
.
Hoppas ni har det bra, ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela