Julia Lindblom.

My 17th birthday in US of the A

Publicerad 2012-01-25 23:41:01 i Utbytesstudent USA 11/12,

Morgonen började med ett skype-samtal med mamma och lillasyster, dem bjöd på lite skönsång och så fick jag talas vid med min förkylda lillasyster. Tidigare idag hade hon slagit huvudet i en dörr (hur man nu lyckas slå huvudet i en dörr är ett under för mig...) och det var tydligen dörren som attackerat henne och inte tvärtom, hon är för go min lilla lillasyster!
'
Hade en bra dag i skolan. På historian pratade vi pratade om deja vu's, utomkroppsliga upplevelser och kunna förutspå framtiden... min lärare säger " if mr. Wire walks in now, he's gonna wonder why the heck we're talking about this... and I need to have a good answer. SOOO, why did we start to talk about this again?" Fem minuter senare... vem kommer in i klassrummet om inte Mr. Wire? (som förövrigt är rektorn på min skolan). Lite halvt läskigt sådär. 
Sen under 7th hour blir jag kallad till the office när klockan ringer (man blir oftast nerskickat dit när man är i trubbel...), lite halvnervös blev jag ändå, jag menar... jag skötte mig ju när rektorn var i klassrummet... eller? 
Hur som helst gick jag dit, och inte var jag i trubbel inte, på disken stog en fin liten bukett och en ballong. Blev sådär superglad och rörd så jag nästan började att gråta... har jag nämnt hur underbar min värdfamilj är på sistone? Helt fantastiska är dem!
'
Ikväll ska vi äta Sloppy Joes, en utav mina favoriträtter här borta (det var ju jag som fick bestämma middag på min födelsedag)! På söndag när värdsläkten kommer över på lunch ska vi äta chicken enchiladas, även det helt fantastiskt gott!
Fcik även ett sms av värd-moster på min födelsedags som hon "signerade" från Aunt-Debbie. Det är dessa små detaljer som har gjort min dag idag!
'


Kommentarer

Postat av: Angelica

Publicerad 2012-01-27 09:31:09

Låter som att du har haft en toppen födelsedag :D

Grattis i efterskott!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela