Julia Lindblom.

fler bilder från resan

Publicerad 2012-03-30 02:14:44 i Utbytesstudent USA 11/12,

Tänker ta det där med att ladda upp bilder från resan i omgångar. Här kommer iallafall några gruppbilder!
Carla (Tyskland), Mennie (Finnland), me, Sophia (tyskland) uppe i empire state building
Mennie, Carla, Addie (Catharinas host sis), Catharina (tyskland), moi och Yuri (Japan) när vi åt middag på ett litet sställe i New York
Lisa (tyskland), Carla (tyskland), Michelle (tyskland), jag, Sherri (Australien) i the great hall på ellis island
Sophia, Lisa, Jag, Sherri, Catharina, Mennie, Carla och Michelle när vi precis kom till liberty island
Jag, Sherri, Michelle och Lisa framför frihetsgudinnan
Catharina, Addie, Carla, Lisa, Sherri, jag och Emelie (från Australien) inne i the Capitol i D.C.
Jag, Carla, Catharina, Sherri och Lisa framför the supreme court
Okej, att nämna alla på den här bilden skulle vara omöjligt (med tanke på att jag vet vad kanske tre av dem heter), men det är iallafall "mina asiater" och jag framför library of congress

best week of my life

Publicerad 2012-03-28 04:55:58 i Utbytesstudent USA 11/12,

När jag satt på flygplanet som gick ner för landing i Kansas i går ville jag gråta. Gråta för att världens underbaraste vecka någonsin var över.
Jag har haft en så obeskrivligt underbar vecka på östksten med helt fantastiska människor från hela världen. Vi har sprungit runt på gator i en av världens största städer, shoppat på time square, kollat på monument i Washington D.C. och köpt te i Boston. Allt var bara så himla bra och perfekt, allt var så mycket bättre än jag kunnat föreställa mig. 
Städerna var alldeles... alldeles... underbara! Boston var så himla vackert med alla gamla byggnader och... allt såg ut som i en gammal fin film. New York var... New York. Det var så mäktigt! Att se staden från 100e våningen på Empire State Building var kronan på verket!  Så himla fint. 
Washingontg D.C. var också en väldigt väldigt fin stad, körsbärsträden blommade och hela staden var rosa. Alla gamla statyer och monuemtn var så himla överväldigande. Jag har sett alla byggnader som är på de amerikanska sedlarna. 
'
Jag har även försökt lära mig att prata kinesiska, japanska, tyska, franska, taiwanesiska... det gick ju inte allt för bra och jag liknade mest Doris från Hitta Nemo när hon pratar valspråk.
'
Helt ärligt har den här veckan vart den bästa under hela mitt år här... och den hamnar även högt upp på top 10 listan av bästa  veckorna NÅGONSIN. 
Allt jag vill göra är att åka tillbaka!
'
Här kommer blandade bilder från veckan, om ni vill se fler bilder kan ni kolla min facebook (tror jag laddat upp över 300 bilder (av mina 1500)),

Idag är jag lycklig

Publicerad 2012-03-16 04:04:50 i Utbytesstudent USA 11/12,

Våren har kommit till Chanute, Kansas! Träden har börjat blomma, så på vägen till skolan ser träden ut som stora bommullstussar. På det så är det riktigt varmt också, hela veckan har det vart 26+. Luftfuktigheten är väldigt hög här, så det känns verkligen som att man är utomlands. Hur underbart som helst!
'
Idag när Tiff hämtade mig efter practice som slutade vid fem hade hon med sig en Capri Sun till mig. Värmde sådär skönt i hjärtat (ja, det är de små sakerna som gör det). Vi åkte sen till Cherry Berry (ett self service ställe, där man tar en mugg, fyller den med så mycket frysen yogurt och topping man vill ha (topping är allt från godis till nötter till blåbär)). När vi kom hem spelade vi basket ute på uppfarten, var ute ända tills vi åkte och käkade middag vid strax efter sju.
Så nu är jag fräknig och fin, så det ska vara på sommaren ju!
'
I morgon ska jag åka med Tiffany och Charlotte (host moster) till Joplin och gå i affärer. Tänkte kolla efter ett par sköna gåskor, mina converse är mer svart är dom är vita nu och jag kan tänka mig att fötterna skulle göra skapligt ont om jag skulle använda dem för min lilla resa.
På tal om resan... nu är det bara tre dagar kvar!! Den tanken gör mig bara på bättre humör.
'
Nu ska jag gå ner och kolla på One Tree Hill avsnittet jag missade igår (jag tror ärligt inte den här dagen kan bli bättre).
Puss! ♥

Bild på mig och Tiffy från typ... oktober

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela