Julia Lindblom.

28 grader den 13e mars

Publicerad 2012-03-14 03:20:10 i Utbytesstudent USA 11/12,

Idag har vart en bra dag guys! 
Vart lite svettigt på träningen med uppemot 27-28 grader. Inte att jag klagar eller så, men det är inte jätte skönt att springa i. Men varmare kommer det att bli, detta är trots allt bara vår här, under sommaren blir det 40 grader. Igen, jag klagar inte över huvud taget, jag älskar värme... dock är det inte helt underbart att springa i.
'
Idag efter skolan satt jag på lite skolkräm (ja, jag ser ut som en kokt kräfta så fort jag tittar ut genom fönster), tog med mig min senaste bok (dock läser jag Dear John och inte A Walk to Remember nu (syftar på bilden)) ut och satt mig i hörnet på baksidan och stekte i solen. Så nu är jag fräknig i hela ansiktet. Lite skönt att sommaren kommer i mars faktiskt.
'
Sen har jag gjort någonting jag aldrig trott att jag skulle behöver göra i hela mitt liv. Jag tog ett isbad. Japp, ni hörde rätt. Satt i is blandat med kallt vatten och trodde jag skulle dö. Men nu kan jag åtminstone gå lite halvt ordentligt, trapporna går det fortfarande lite sisådär med... men annars så.
'
Idag är det 6 dagar kvar till jag åker till DA EAST COAST; New York CITYYYY, Washington DC och Boston, kommer bli så sjukligt häftigt. Kommer ladda kameran och ta äckligt mycket bilder, kanske lägger upp en eller två om ni har tur, MOHAHA!
'
Nej ni, nu ska jag ta en dusch och sen ska jag slappa framför tv:en innan det blir en tidig kväller. Lilla Julia som har börjat träna behöver sin skönhetssömn förstår ni. 
Hoppas ni har det bra hemma i långa landet falkorv, PUSS♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela