Julia Lindblom.

Idag är jag lycklig

Publicerad 2012-03-16 04:04:50 i Utbytesstudent USA 11/12,

Våren har kommit till Chanute, Kansas! Träden har börjat blomma, så på vägen till skolan ser träden ut som stora bommullstussar. På det så är det riktigt varmt också, hela veckan har det vart 26+. Luftfuktigheten är väldigt hög här, så det känns verkligen som att man är utomlands. Hur underbart som helst!
'
Idag när Tiff hämtade mig efter practice som slutade vid fem hade hon med sig en Capri Sun till mig. Värmde sådär skönt i hjärtat (ja, det är de små sakerna som gör det). Vi åkte sen till Cherry Berry (ett self service ställe, där man tar en mugg, fyller den med så mycket frysen yogurt och topping man vill ha (topping är allt från godis till nötter till blåbär)). När vi kom hem spelade vi basket ute på uppfarten, var ute ända tills vi åkte och käkade middag vid strax efter sju.
Så nu är jag fräknig och fin, så det ska vara på sommaren ju!
'
I morgon ska jag åka med Tiffany och Charlotte (host moster) till Joplin och gå i affärer. Tänkte kolla efter ett par sköna gåskor, mina converse är mer svart är dom är vita nu och jag kan tänka mig att fötterna skulle göra skapligt ont om jag skulle använda dem för min lilla resa.
På tal om resan... nu är det bara tre dagar kvar!! Den tanken gör mig bara på bättre humör.
'
Nu ska jag gå ner och kolla på One Tree Hill avsnittet jag missade igår (jag tror ärligt inte den här dagen kan bli bättre).
Puss! ♥

Bild på mig och Tiffy från typ... oktober

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela