Julia Lindblom.

Jag har träningsvärken från helvetet

Publicerad 2012-03-02 00:47:25 i Utbytesstudent USA 11/12,

Hejsan!
Idag var fjärde dagen av track, och det har inte blivit ett dugg lättare. 
Varje dag har vi 800 meter som uppvärmning. Sen spurtar vi till 80 yard line (70 meter) och kör styrkeövningar tre gånger. Då är jag redan halvt död, fast det är då den riktiga träninge börjar. Igår spurtade vi 200 meter, gick 100, spurtade 200 osv. i 15 min x2. Idag var träningen inte lika lång dock, så det var inte lika jobbigt. 
Men för mig, som inte har sprungit speciellt mycket sen Cross Country Season är detta döden. Jag kommer hem efter träninge, lägger mig ner på golver framför teven och orkar inte röra mig eftersom varje muskel i hela min kropp värker. 
Dock är det ett plus att jag verkligen gillar coacherna i track, specielt mrs. Frederick, hon är superhärlig och påminner mig jätte mycket om min låtsas faster (säger man så, när det är min låtsaspappas brors sambo..?).
'
Folk har sagt att det är ett rent helvete fram till Spring Break (om två veckor), för det är då man börjar att komma i form. 
Jag behöver det här så himla mycket, att bo i USA i ett år gör att man går upp en hel del i vikt, varken man vill eller inte. Så nu har jag den där "nu jävlar kör vi på beach 2012" inställningen, vi får hoppas att den håller i sig bara!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela