Julia Lindblom.

tornado varning och gasläcka

Publicerad 2012-03-01 01:07:17 i Utbytesstudent USA 11/12,

Hej!
Igår i skolan gick alla runt och pratade om hur det skulle vara tornado varning på kvällen. Det regnade som sjutton under dagen, men under track practice blåste det bara sjukt mycket. I alla fall, på kvällen runt 10 tiden börjar det blåsa, regna och åska som aldrig förr. Ni har aldrig hört riktig åska om ni inte vart i Chanute, Kansas under en thunder storm.
Brenda var nervös och John satt och uppdaterade oss genom internet. Vid 10.30 tiden gick strömmen och den kom inte tillbaka fören vid halv 6 i morse. Det stormade som bara sjutton under natten, men det kom ingen tornado. (Och mamma, du behöver inte oroa dig, det är en flod som går runt Chanute, så om det skulle bli en tornado skulle det inte påverka oss alls).
'
Idag när vi kom till skolan luktade det himla mysko i korridorerna, det visade sig att dom hade haft en gasläcka under natten, men av någon konstig anledning inte stängt ner skolan. Så under fifth hour hade vi lock down och man fick inte lämna klassrummen, men dom fixade det snabbt.
'
Track började ju den här veckan, än har jag inga kommentarer om det...
Hoppas ni har ett skönt sportlov hemma, här är det den här veckan + två fyra-dagars skolveckor kvar till spring break (då åke rjag till the eeeaast cooooaaast), puss!♥
Bild på mig, Ebba och Hanna från skolavslutningen i nian

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela