Julia Lindblom.

best week of my life

Publicerad 2012-03-28 04:55:58 i Utbytesstudent USA 11/12,

När jag satt på flygplanet som gick ner för landing i Kansas i går ville jag gråta. Gråta för att världens underbaraste vecka någonsin var över.
Jag har haft en så obeskrivligt underbar vecka på östksten med helt fantastiska människor från hela världen. Vi har sprungit runt på gator i en av världens största städer, shoppat på time square, kollat på monument i Washington D.C. och köpt te i Boston. Allt var bara så himla bra och perfekt, allt var så mycket bättre än jag kunnat föreställa mig. 
Städerna var alldeles... alldeles... underbara! Boston var så himla vackert med alla gamla byggnader och... allt såg ut som i en gammal fin film. New York var... New York. Det var så mäktigt! Att se staden från 100e våningen på Empire State Building var kronan på verket!  Så himla fint. 
Washingontg D.C. var också en väldigt väldigt fin stad, körsbärsträden blommade och hela staden var rosa. Alla gamla statyer och monuemtn var så himla överväldigande. Jag har sett alla byggnader som är på de amerikanska sedlarna. 
'
Jag har även försökt lära mig att prata kinesiska, japanska, tyska, franska, taiwanesiska... det gick ju inte allt för bra och jag liknade mest Doris från Hitta Nemo när hon pratar valspråk.
'
Helt ärligt har den här veckan vart den bästa under hela mitt år här... och den hamnar även högt upp på top 10 listan av bästa  veckorna NÅGONSIN. 
Allt jag vill göra är att åka tillbaka!
'
Här kommer blandade bilder från veckan, om ni vill se fler bilder kan ni kolla min facebook (tror jag laddat upp över 300 bilder (av mina 1500)),

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela