Julia Lindblom.

Åska och Dunder

Publicerad 2012-05-08 05:23:52 i Utbytesstudent USA 11/12,

Hejsan kåmpizar!
Igår natt blixtrade och åskade det som aldrig förr. Jag vaknade upp mitt i natten av vad jag trodde var tredje världskriget. Jag har ALDRIG hört sådan åska förut, jag är vanligtvis inte rädd... men inatt, då trodde jag att jag skulle dö. Åskan slog ner i ett träd bara några hundra meter från vårat hus... jäklar vilken smäll alltså.
'
Idag var det mitt sista track meet för säsongen, lite sorgligt sådär, men jag hade ändå jätte roligt. På vägen upp dit lekte vi sten, sax, påse och andra lekar. När vi väl var där satt vi oss uppe på läktaren och väntade, för dom kastade, hoppade och hade en 45 minuters paus innan vi började springa. Själva väntetiden var väl inte sådär jätte rolig... menmen. Jag sprang 100 meter, och det gick inte allt för illa. Sen sprang jag även "Candy bar relay". Så sjukt kul. Det var en stafett för folk som vanligtvis inte springer och så fick man en liten påse med godis när man var klar. Det tackar man ju inte nej till. Hoho. Jag, Jamyi, Alexis och Alexis gjorde inte ens allt för dåligt ifrån oss. Dutti man kan vara.
'
Jaaa, men det var väl det för den här gången. Nu tänker jag krypa till kojs och vila upp mig inför morgondagen. Dock kommer vi inte ha några riktiga lektioner, utan vi ska signera yearbooks och ha någon talent show, skööönt. 
Hoppas ni har det bra hemma, snart ses vi♥
Jag och Elin förra sommaren, känns som en evighet sen

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela